7 C
Prishtinë
20 June 2018 11:09
Kombëtare

Kombëtare

TE FUNDIT

Kuvendi debaton tërë ditën, nuk arrin të votojë asnjë pikë në...

Pa kuorum ka filluar dhe ka përfunduar vazhdimi i seancës plenare të nisur javën e kaluar. Asnjë prej pikave të diskutuara gjatë tërë ditës...