7 C
Prishtinë
20 June 2018 11:08
Lajm+

Lajm+

TE FUNDIT

Kuvendi debaton tërë ditën, nuk arrin të votojë asnjë pikë në...

Pa kuorum ka filluar dhe ka përfunduar vazhdimi i seancës plenare të nisur javën e kaluar. Asnjë prej pikave të diskutuara gjatë tërë ditës...