Albin Kurti sot prezanton platformën e tij

Në kuadër të zgjedhjeve të brendshme në Lëvizjën Vetëvendosje, kandidati për kryetar të Lëvizjes, Albin Kurti, sot prezanton platformën e tij.

Prezantimi do të bëhet në “Sallën e Kuqe”, tek Pallati i Rinisë në Prishtinë, duke filluar nga ora 15:00.

Lexo edhe:  Veseli: As trenat, as muret ilegale nuk mund të cenojnë sigurinë dhe të ardhmen e shtetit tonë