Artistja gjermane hap ekspozitën në Shqipëri

Ambasadorja gjermane në Tiranë, Susanne Schütz, vlerësoi ekspozitën si një prej pikave kulmore të tetorit gjerman i cili përmes këtyre aktiviteteve kërkon të ngre ura bashkëpunimi mes artistëve.

Është hapur ekspozita personale e artistes gjermane Roza Mari Troken në Galerinë Kombëtare të Arteve është ekspozita e parë në Shqipëri e cila përmban 60 punime dhe një instalacion i cili do të qëndrojë në qendër të kësaj ekspozite si një pyetje provokuese për artdashësit raportojn mediet ne Shqipëri.

Artan Shabani ka thënë se instalacioni gjendet në hyrje të ekspozitës dhe është një shpikje e artistes, e cila përdor në vend të brushës së penelit, flokët e artistëve të famshëm bashkëkohorë.

Ambasadorja gjermane në Tiranë, Susanne Schütz, vlerësoi ekspozitën si një prej pikave kulmore të tetorit gjerman i cili përmes këtyre aktiviteteve kërkon të ngre ura bashkëpunimi mes artistëve. Ekspozita do të qëndrojë e hapur për 6 javë.

  Befasohet Rita Ora, prezantuesja e njohur amerikane bën shqiponjën (Video)