Bekim Jashari për 10 vjetorin e Pavarësisë: Kjo ditë e bën zemrën time të rrahë me krenari!

Kryetari i komunës së Skënderajt, Bekim Jashari, nëpërmjet rrjetit social, ka shpërndarë një urim, me rastin e 10 vjetorit të Shpalljes së pavarësisë së Kosovës.
Z. Jashari ka shkruar se “kjo ditë e bën zemrën time të rrahë me krenari”.

Postimi i Z. Jashari në rrjetin social:

“Kjo ditë e bën zemrën time të rrahë me krenari
Le të jetë lavdia e brezave, udhërrëfyes i sukseseve dhe lumturisë, Bekim Jashari!”

  Pallati i Rinisë do t’i kthehet Komunës së Prishtinës