Dënimi Qoft Mbi Pushtetin Serbo-Maqedonas

Djemt e shqipes të grupit Kumanova u dënuan nga pushtuesi dhe armiku i Shqiptarëve, sa e sa raste të pushtetit serbo-maqedonas i burgosi vlerat e Kombit Shqiptarë, është turp i turpit nga bashkëpuntorët me pushtetin serbo-maqedonas që i hodhën në kurth djemt tanë dhe vet i dënojnë. Ndjehem i mërzitur nga lajmi që ndëgjova sot për djemt e lirisë që të dënohen pa mëshir nga pushtuesi. Zoti i mallkoftë këtë pushtet me bashkpuntorë tradhtarë shqipfolës.

Qëndroni të fortë grupi,komanoves dënimin besoj se nuk do të vuani ashtu si ju dënuan po do të jeni edhe ju të lirë me Liridasit e Shqiprisë Etnike, koha do t’ju vlerson për kontributin që dhatë për lirin edhe të drejtat e popullit Shqiptarë në Maqedoni./Shkruan: Sami Fejza

Lexo edhe:  Lufta e zarfave kundër PDK-së dhe demokracisë në Drenas