E enjtja e 3 gushtit, do të jetë ënjtje me gulçima për banditët e politikës

Më 3 gusht, të enjten, Presidenti ka ftuar partitë politike parlamentare, se do të bëhet konstituimi i Kuvendit. Datë e ditë sfiduese për pretendentët e numrave e vijave të kuqe.

Të enjten e 3 gushtit, do të ketë ënjtje por me gulçimë për banditët e politikës, bien spekulimet dhe skenarët e politikës kuq e gjelbër.

Kryeministri Haradinaj, do të ketë ditë të mbarë! Shkruan: Naser Dini

Lexo edhe:  Thaçi shkrim autorial: Nesër takoj Vuçiqin në Bruksel, do të formojë ekip uniteti për bisedime