Evakuohen 13 personat e bllokuar në Valias, mes tyre fëmijë dhe zjarrfikësit

Forcat e Armatosura evakuojnë 10 banorët e Valiasit si dhe 3 zjarrfikësit që kishin shkuar në ndihmtë të banorëve, por që edhe ata ishin bllokuar.

Ministria e Mbrojtjes konfirmoi se janë evakuar banorët dhe 5 fëmijët si dhe 3 zjarrfikësit ndërsa nuk ka qenë e mundur largimi i mjetit zjarrfikës

Komiteti i Koordinimit të Emergjencave Civile dhe Krizave pranë Kryeministrit informoi ne mbremje se janë përmbytur 10 banesa në Kamëz.

10 personat e evakuuar u dërguan për strehim ne komanden e Forces Tokesore ne Zall Herr.

Lexo edhe:  Blushi: Arrestimi i Haradinajt dëshmi e kohëve që po ndryshojnë