Fatmir Makolli realizon videoklipin me të ri me çifteli në versionin shqip te Luis Fonsi – Despacito

Instrumentisti i mirënjohur shqiptar, Fatmir Makolli, ka realizuar videoklipin me të ri me çifteli në versionin shqip te Luis Fonsi – Despacito, shkruan Lajm.

“Përshëndetje për të gjithë adhuruesit e qiftelisë. Përmes kësaj vepre, e punuar në VERSIONIN SHQIP, qiftelinë do ta njohë e tërë bota, ndërsa ne Shqiptarët do të mburremi me të. Falenderoj REDMEDIAKS dhe ETHNOMUSIC, me producent Burim Krasniqi, grupin e vallëzimit modern ARTDESIGN me Jeton Vorfi si dhe sponzorin:mtechnologie me menaxherin Rrustem Pacolli”, ka shkruar Makolli.

https://www.youtube.com/watch?v=SWjSRiHblc8&feature=share&app=desktop
https://www.facebook.com/RedMediaKS/
https://www.facebook.com/Ethnomusic-studio-1633561576930380
https://www.facebook.com/burim.krasniqi.3344

  Në Bibliotekën Kombëtare në Tiranë u dogjën 3308 njësi bibliotekare