Intervistë ekskluzive me Ferit Idrizin, kandidat i PDK-së për kryetar të Vushtrrisë (VIDEO)

Kandidati i PDK-së për Komunën e Vushtrrisë, Ferit Idrizin, në një intervistë për portalin VushtrriaCity ka shpalosur pikëpamjen e tij politike për qytetin e Vushtrrisë. Idrizi për tregon ekskluzivisht shumë gjëra të pa thëna më parë rreth karrierës së tij politike dhe biografinë e tijë të shkollimit.

Në poshtë munde të ndiqni intervistën e plotë të Idrizit:

  “Informatori” i DASH për Shqipërinë: Skandaloze sesi politikanët shqiptarë i shpëtojnë ndëshkimit