Kancelari austriak luan futboll në zyrë

Futbolli është sporti më popullorë në botë dhe atij nuk i ka shpëtuar as kancelari i Austrisë.

Christian Kern është fotografuar në zyrën e tij teksa është duke luajtur futboll.

Më herët, kancelari austriak ka tërhequr vëmendjen edhe me veprimet e tij, teksa ka shpërndarë pica për një natë të tërë në Vjenë.

Lexo edhe:  Zvicra do të votojë për “pushimin e lehonisë” të baballarëve