Kompania kërkon falje pasi treni u nis 20 sekonda më herët

Një kompani e hekurudhës në Japoni ka kërkuar falje pasi që njeri nga trenat e saj ishin nisur 20 sekonda më herët.

Linja Tsukuba Express që niset nga Tokyo për në Tsukuba dhe anasjelltas kanë thënë që “kërkojnë falje sinqerisht për problemet e shkaktuara” .

Përmes një deklarate është bërë e ditur që orari i nisjes së këtij treni ishte në 09:44:40 ne kohe lokale, mirëpo është nisur në 09:44:20.

Lexo edhe:  24 qytetet me pagat më të larta në botë