Kritikohet filmi i radhës i Woody Allen

Aktori, regjisori dhe skenaristi amerikan është duke e xhiruar projektin e tij më të fundit “Një ditë me shi në New York” në të cilin luajnë Jude Law, Elle Fanning dhe Selena Gomez.

Filmi i radhës i regjisorit Woody Allen është kritikuar për portretizim të “papërshtatshëm” të lidhjeve mes personazheve të luajtura nga Law dhe Fanning.

Law, sipas Page Six, luan një burrë të martuar 44 vjeçar që “e bën veten budalla shkaku i një modeleje ambicioze”, ku raportohet se personazhi i Law futet në lidhje seksuale jashtëmartesore me një 15 vjeçare.

Ndërkaq, disa përdorues të rrjetit social Twitter, e kanë shfrytëzuar këtë platformë për ta kritikuar filmin e ri të Allen.

  Poezia në epokën e smartfonëve