Nismat e mërgates që u pënguan nga disa individ

Dy nismat kombëtare si Aleanca e Bashkuar Shqiptare-ABSH dhe Lobi Euro Atlantik Shqiptar, qe patum te vetmin qellim “Bashkimin e Mergates me Memëdheu tonë” per te sjellë përvojën tonë me një frymë te re polike, deshtuan për shum arsye ku faji për dështimin e të dy inciativave tona mbetet ende jetim, pasiqë disa njerz te klaneve politike ndikuan qe keto dy nisma mos te kenë sukses dhe per fat te keq u perqam duke u shantazhuar disa dhe u karjerizuan pa qënë legjitim ende dhe që në start perfundum të përqar në menyra te ndryshme vetum që mos te hecim përpara!

Shpresoj se do vie koha ku një ditë mergimtarët me maturi dhe kujdes do te veprojn duke punuar sëbashku për një qellim te vetëm qe te gjith shqiptarët të jemi te bashkuar!/Shkruan: Sami Fejza

  Rrëfimi për Abdullah Hotin në urën e Ibrit