Premierë nga Gëzim Jaha – “Jam malësi Gjakove”

Këngëtar i mirënjohur nga Kosova, Gëzim Jaha ka lansuar premierën e tij me titull “Jam malësi Gjakove”.

Tekstin e kësaj kënge e ka shkruar, Bediha Emini, kurse music & orkestrim Burim krasniqi (ethnomusic).

Videoklipi dhe projekti janë realizuar nga Burim Krasniqi dhe kanali “Rrënjët tona” në Youtube.

https://www.instagram.com/redmediaks
https://www.facebook.com/RedMediaKS
https://www.facebook.com/burim.krasniqi.3344
https://www.facebook.com/TabjaSposa.LK
https://www.facebook.com/RrenjetTona . /Lajm

Lexo edhe:  Këto grupe gjaku rrezikohen nga goditja në zemër