Premierë nga Shqipe Kastrati: ” M`ke lëndu “

Këngëtarja e mirënjohur nga Kosova, Shqipe Kastrati ka lansuar premierën e saj me titull ” M`ke lëndu “.

Tekstin e kësaj këng e ka shkruar, Rifat Maxhuni, kurse Muzika&Ork, Fatos Canolli.

Videoklipi dhe projekti mbështeten nga Burim Krasniqi dhe kanali “Rrënjët tona” në Youtube.

https://www.instagram.com/redmediaks
https://www.facebook.com/RedMediaKS
https://www.facebook.com/burim.krasniqi.3344
https://www.facebook.com/TabjaSposa.LK
https://www.facebook.com/RrenjetTona . /Lajm

Lexo edhe:  Arrestohet! Po drejtonte e dehur një…kalë