Rama: Qoftë një vit i bukur për Shqipërinë, Kosovën e shqiptarët

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka nisur mëngjesin me urimin që ky vit të jetë i bukur për Shqipërinë, Kosovën e të gjithë shqiptarët kudo ku janë.

“MIRËMËNGJES dhe me këtë imazh të ardhjes së Vitit të Ri në Tiranë, ju uroj megjithë zemër që drita e mbarësisë të udhëheqë rrugën e të gjithë familjeve tuaja. Qoftë një vit i bukur për Shqipërinë, Kosovën e të gjithë shqiptarët kudo ku janë”, ka shkruar Rama në “Facebook”.

Lexo edhe:  Bekim Brestovci afarist mjaft i suksesshëm në Aschaffenburg të Gjermanisë