Serbët luftojnë përkrah separatistëve në Ukrainë (Video)

Shërbimi i Sigurisë së Ukrainës (SBU), ka thënë se janë rreth 300 luftëtarë serbë duke luftuar përkrah separatistëve pro-rusë në lindje të Ukrainës. Ata duket të jenë të motivuar nga një agjendë nacionaliste, duke vënë në pah lidhjet tradicionale në mes të Rusisë dhe Serbisë.

  Scott: Serbia po afrohet me BE-në e jo me Rusinë