Shoqata e Psikologëve të Kosovës “Intelekti”, mban trajnim me trajnues ndërkombëtar, Lisa C. Ramsey M.A., M.Ed- Ph.D. in Consuleor Education and Supervision

ShoPsiKo-Shoqata e Psikologëve të Kosovës, “Intelekti”
Trajnim dy ditor më trajnues ndërkombëtar.

Trajnues: Lisa C. Ramsey M.A., M.Ed- Ph.D. in Consuleor Education and Supervision
Dt: 10-11.02.2018- ora: 11:00
Vendi i trajnimit: Salla e trajnimit e ShoPsiKo
Rruga: Sylejman Vokshi – nr.19/2
Prishtinë.

  Prishtina dhe parku i Gërmisë të mbuluara nga bora, pamje të bukura nga droni (Foto)