Veseli: Askush më shumë prej të gjallëve sesa Adem Demaçi nuk bart mbi supe sakrificën në rrugën për liri dhe pavarësi

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka takuar veprimtarin, Adem Demaçi.

“Askush më shumë prej të gjallëve sesa Adem Demaçi nuk bart mbi supe sakrificën në rrugën për liri dhe pavarësi. Një pjesë e historisë së Kosovës është historia e jetës së tij. Një takim emocional me Bacën Adem, në konakun e tij, për ta falënderuar dhe për t’ia uruar 10-vjetorin e Pavarësisë.”, ka shkruar Veseli./Lajm

Lexo edhe:  Haradinaj: Serbinë e turpëruam më 24 mars ’98