Veseli sot takohet me dy zyrtarë evropian

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli sot do të takohet me dy zyrtarë evropian.

Sipas njoftimit, ai do pres në takim drejtorin e përgjithshëm për zgjerim, Chris Danielson zgjerim dhe Thomas Mayr Harting, drejtor i përgjithshëm i shërbimit evropian për veprim të jashtëm.

  Në MTI u bë pranim-dorëzimi i detyrës së ministrit